Inside Sales ( openbaar vervoer Antwerpen Centraal Station ) bij Qiwie

Recruteur
Région
Flandre Orientale, Région Flamande / Flandre Occidentale, Région Flamande
Publication
lundi 1 février 2016
Date limite
samedi 31 décembre 2016
Réf
1742_fr
Fonction
Achat / Vente
Type de contrat
Non précisé

Description de l’emploi:
Je bouwt kennis op via een interne opleidingen. Met de verworven kennis stel je diensten en oplossingen voor aan klanten en maak je offertes voor het verkoopsteam. Je bent het eerste contact voor advies en vragen die klanten hebben over hun rekrutering. Je onderhoudt ons CRM systeem op vlak van bedrijven en contactpersonen. Je helpt het verkoopsteam hun target te realiseren waardoor jij een mooie bonus haalt.

Description du profil:
Je bent in het bezit van een diploma Sales & Marketing of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een Bachelor Diploma. Bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een B2B omgeving. Je hebt een sterke interesse in de HR sector. Je bent gedreven om de klanten de beste oplossing aan te bieden en je bezit uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Je hebt commerciële ervaring. Een goede administratie vind je absoluut noodzakelijk. Je bent resultaat gedreven en een echte teamplayer. Kennis van Frans en Engels wordt ervaren als een pluspunt. Onze kantoren zijn gelegen naast het Centraal Station van Antwerpen en zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer ( bus en trein )

Offre:
Qiwie biedt een stabiele werkomgeving met een dynamische groei, zelfstandigheid en ruimte voor initiatief. Je krijgt interne opleiding zodat je specialist wordt in je vak. Je krijgt de kans om door te groeien in uw functie.

Intéressé?
Solliciteer via http://qiwie.heeft-nieuwe-jobs.be/s/1742/126/nl/inside-sales-openbaar-vervoer-antwerpen-centraal-station-bij-qiwie/
Tags:
Inside Sales bij Qiwie , Verkoper , Binnendienst Commercieel Medewerker