Business Consultant bij Qiwie in Antwerpen

Recruteur
Région
Flandre Orientale, Région Flamande / Flandre Occidentale, Région Flamande
Publication
lundi 1 février 2016
Date limite
samedi 31 décembre 2016
Réf
927_fr
Type de contrat
Non précisé

Description de l’emploi:
Als Business Consultant ben je na een intensieve inwerkperiode verantwoordelijk voor het uitbouwen van je klantennetwerk en het behalen van de geplande targets. Tot uw takenpakket behoren o.a. het: Verwerven van nieuwe klanten door gerichte prospectieactiviteiten. Voorbereiden van offertes en afsluiten van orders. Opvolgen van de klantentevredenheid en onderhouden van bestaande relaties. Signaleren en initiëren van marketing- en businessopportunities.

Description du profil:
Als Business Consultant ben je een energieke, commerciële en ambitieuze persoon. Je hebt een Bachelor Diploma in een commerciële richting. Je hebt bij voorkeur enkele jaren commerciële werkervaring in een B2B-omgeving met soortgelijke taken zoals hierboven beschreven. Je bent een dynamische en intelligente ondernemer met uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden.

Offre:
Een zeer goed resultaatgebonden salarispakket. Een job in eigen regio. Een verantwoordelijke en boeiende commerciële functie in een expansieve onderneming. Een uitdagende job met zeer veel opportuniteiten.

Intéressé?
Solliciteer via http://qiwie.heeft-nieuwe-jobs.be/s/927/126/nl/business-consultant-bij-qiwie-in-antwerpen/.
Tags:
Business Consultant Verkoper, Vertegenwoordiger, HR , Rekruteringscommunicatie , Qiwie , Antwerpen