Inside Sales Representative bij Qiwie in Antwerpen

Recruteur
Région
Flandre Orientale, Région Flamande / Flandre Occidentale, Région Flamande
Publication
lundi 1 février 2016
Date limite
samedi 31 décembre 2016
Réf
859_fr
Type de contrat
Non précisé

Description de l’emploi:
Als Inside Sales Representative is jouw taak zeer doelgericht en eenvoudig : PROSPECTEREN, ADVISEREN EN VERWERKEN. Prospecteren : Aan de hand van een lijst van telefonische afspraken neem je contact op met bedrijven om onze diensten voor te stellen. Adviseren : Je vertegenwoordigt ons diensten en oplossingen door de steeds acuraat advies te verlenen. Verwerken : Tijdens het hele proces maak je gebruik van ons CRM systeem om, al jouw acties van prospectie tot verkoop, nauwkeurig te verwerken.

Description du profil:
Je hebt reeds een eerste telefonische ervaring achter te de rug en een hoge dosis automotivatie. Naast een Bachelor Diploma, heb je ook enkele jaren ervaring. Als Inside Sales Representative ben je gezond, energiek en gedisciplineerd. Je bent een die-hard die tegen een stootje kan en juist omgaat met kritiek.  Je hebt een vlotte kennis van het Nederlands en/of Frans.

Offre:
Je komt terecht in een no-nonsene werkomgeving in hartje Antwerpen. Een fris, ambitieus en professioneel team. De mogelijkheid om jouw te ontplooien tot een Senior Sales Vertegenwoordiger.

Intéressé?
Solliciteer via http://qiwie.heeft-nieuwe-jobs.be/s/859/126/nl/inside-sales-representative-bij-qiwie-in-antwerpen/.
Tags:
Inside Sales Vertegenwoordiger , Qiwie, Antwerpen , HR Communicatie