Senior .NET Developer

Recruteur
Recomatics
Région
Gentbrugge, Gand
Publication
mercredi 5 octobre 2016
Date limite
samedi 5 novembre 2016
Fonction
IT / Internet
Secteur
Autre
Type de contrat
Non précisé
Temps de travail
Temps plein

Bedrijfsinformatie

RecoMatics legt zich al meer dan 20 jaar toe op het bedenken en bouwen van creatieve oplossingen op het vlak van Enterprise Content Management (ECM). Als specialist in ons vakgebied bouwen en installeren wij oplossingen voor het herkennen, verwerken en opslaan van documenten, het opzetten van workflows en het creëren van een betere samenwerking tussen mensen en data in organisaties.

Om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een Senior .NET Developer voor de uitbouw van onze volgende generatie cloud-gebaseerde oplossingen. Als Microsoft Gold Partner gebruiken wij onder meer het .Net platform, Azure, Office 365 en Dynamics 365 als bouwstenen voor onze eigen producten en specifieke oplossingen voor onze klanten.

Functieomschrijving

 • Als Senior .NET developer kan je als geen ander op een efficiënte manier functionele verwachtingen omzetten naar technisch kwalitatieve oplossingen. Hierin houd je ook rekening met de ‘non-functionals’.
 • Je kan meedenken in het functionele domein. Waar nodig stuur je bij naar meer eenvoudige tot zelfs standaard implementaties. Je geeft blijk van een evenwicht tussen kritisch en oplossingsgericht denken.
 • Kwalitatieve code is je drijfveer: testbaar, leesbaar, makkelijk te reviewen. De beste praktijken rond kwalitatieve software development zitten je in de genen.
 • Je kan goed de mix vinden tussen alleen werken en in team, je voelt goed aan wanneer je best collega’s betrekt. Je weet hoe een scrum meeting verloopt en je werkt daar actief in mee zodat we blijven leren en bijsturen.
 • Je kent de SOLID-principes en past deze ook toe. Code en applicatie Design Patterns kennen voor jou geen geheimen. Je hebt ook voldoende inzicht in architectuur om kritisch mee te denken. Je kan een architectuur verfijnen en de concepten doorzetten in concrete codes en modules.
 • Je kan makkelijk code reviewen, ‘code smells’ herkennen en voorstellen ter verbetering doen. Je kan gemakkelijk feedback geven en ontvangen.
 • Je kent de standaarden rond gevoelige thema’s als security en informatiebeveiliging (Azure AD, oAuth, 2 factor Auth, SAML tokens, …) en je kent de basisprincipes die maken dat jouw code niet makkelijk ‘hackable’ is.

Profielomschrijving

 • Deze termen klinken jou als muziek in de oren: .NET, C#, REST, MVC, IIS, Claims, Entity Framework, Visual Studio, Build & Releases, VSTS, PowerBI, Azure blob & SQL storage, Azure messaging bus, Azure DocumentDB, Powershell, TypeScript, Angular, React, XML, Async Await, SonarQube, ReSharper, Dependency Graph, NuGet Packages, GIT, Linq, easyXDM, HTML5 …
 • Kennis van C++ is een pluspunt, alsook kennis van of ervaring met SharePoint 2013 en SharePoint Online als development platform.
 • Je bent verbaal en schriftelijk communicatief. Je kan een analyse duidelijk op papier zetten en je kan jouw inzichten makkelijk overbrengen op je collega’s.
 • Je bent niet bang voor een uitdaging en je durft in legacy code te duiken. Je hebt een ‘can do’ attitude en zoekt nieuwe uitdagingen.
 • Je hebt passie voor je vak. Je bouwt oplossingen voor concrete businessproblemen waar zowel onze klanten als RecoMatics en jijzelf met trots over zullen spreken.

Aanbod

RecoMatics biedt een aangename, jonge, dynamische en splinternieuwe werkomgeving waar plaats is voor opleiding en persoonlijke groei. Jouw verloningspakket bestaat uit een competitief salaris met extra’s in overeenstemming met jouw kennis, ervaring en geleverde resultaten. Fun@Work, Work/Life Balance, fijne collega’s en voldoende vrijheid in de job kunnen jou overtuigen om ons team te vervoegen!

Solliciteer online