Logistiek Medewerker

Recruteur
Shipit
Région
Kallo, Beveren
Publication
jeudi 22 septembre 2016
Date limite
samedi 22 octobre 2016
Type de contrat
Non précisé
Temps de travail
Temps plein

Bedrijfsinformatie

Voor de grootste aannemers van West-Europa verzorgt Shipit de logistiek van omvangrijke sanerings-, bagger- en infrastructuurwerken in binnen- en buitenland.  Hierbij staat de binnenvaart centraal, maar wij verzorgen voortransport, overslag, kaaiinrichting, varen, lossen, natransport, opslag, schoonmaak enzovoort.  Wij onderscheiden ons van de klassieke bevrachter door onze dagdagelijkse inzet, het totaalconcept en onze onderlegde kennis van de beschikbare technieken, wet- en regelgeving.

 Shipit NV is één van de snelst groeiende ondernemingen in de Antwerpse haven.  Ons jong en dynamisch team verdeelt haar inspanningen over drie Business Units: Bulk & Projects, Container Haulage en Terminal Operations.

Functieomschrijving

 • Als Logistiek Medewerker in onze afdeling Bulk & Project concentreer jij je vooral op de werven van onze klanten in binnen- en buitenland.  Je biedt hen de beste logistieke oplossingen voor de aan- en afvoer van hun bouwmaterialen.
 • Je maakt offertes, onderhandelt met je collega’s en met leveranciers en bent verantwoordelijk voor de projectopvolging ter plaatse.
 • Als Logistiek Medewerker verdeel jij je werktijd tussen kantoor en werfbezoeken.
 • Bij Shipit NV wordt er hard gewerkt, maar ook veel plezier gemaakt.  Als jij je als Logistiek Medewerker volledig inzet voor een optimale klantentevredenheid, dan verdien je dat plezier ook!

Profielomschrijving

 • Je bent recent afgestudeerd en jouw diploma bewijst dat je als Logistiek Medewerker over de capaciteiten beschikt om onderhandelingen te voeren en projecten onder controle te houden. 
 • De aard van je diploma is minder belangrijk, hoewel een technische, maritieme of logistieke opleiding natuurlijk in je voordeel spreekt.
 • Jouw sociale vaardigheden zijn minstens zo belangrijk als je diploma: leiderschap, engagement en een hands-on mentaliteit.
 • Werkervaring is niet vereist, maar ben je in een jeugdbeweging, studentenclub, sport- of andere vrijetijdsvereniging actief geweest?  Dan kunnen wij ervan op aan dat je een loyale teamspeler bent.

Aanbod

 • Shipit NV biedt jou een voltijdse, boeiende en afwisselende job met doorgroeimogelijkheden in een jong en dynamisch team bij een snel groeiende onderneming.
 • Jouw collega’s en oversten nemen je onder hun vleugels, zodat je kan uitgroeien tot die prachtige witte raaf die ons team alle eer aandoet.
 • Tegenover het engagement en de loyaliteit die we van jou verwachten, staat een aantrekkelijke verloning, GSM, laptop, bedrijfswagen, hospitalisatie- en groepsverzekering.

Solliciteer online